Services

Comfortabel wonen, van vloerverwarming tot waterontharders, ervaar luxe in het alledaagse op een duurzame manier

Wat kunnen wij voor u doen?

Bij Van Dam Installaties omarmen we duurzaamheid. Onze expertise in energiezuinige oplossingen draagt bij aan een groenere toekomst. Van efficiënte verwarmingssystemen tot slimme koeling, wij streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en duurzame oplossingen te bieden die lang meegaan.

Verwarming

Onze verwarmingssystemen bieden niet alleen betrouwbare warmte, maar ook energiezuinige oplossingen die passen bij jouw levensstijl en budget. Geniet van de knusheid van een warm thuis, zelfs op de koudste dagen, met onze geavanceerde verwarmingstechnologieën.

Verduurzaming

Verduurzaming is een verantwoordelijkheid en een investering in de toekomst. Bij ons draait verduurzaming om het creëren van slimme oplossingen die niet alleen de impact op het milieu verminderen, maar ook jouw levensstijl verbeteren. Van energiezuinige installaties tot duurzame bouwmaterialen, wij staan voor je klaar.

Comfort

We streven ernaar om jouw leefruimte te transformeren tot
een oase van rust en gemak, waar elk detail is ontworpen
met jouw welzijn in gedachten. Van slimme thermostaten
tot luxueuze badkamers, onze oplossingen combineren
functionaliteit met esthetiek, zodat jij kunt genieten van
ultiem comfort, elke dag opnieuw.

Onderhoud

De sleutel tot een lange levensduur en optimale prestaties van jouw installaties. Onze deskundige technicizorgen ervoor dat jouw systemen regelmatig worden gecontroleerd, gereinigd en afgesteld. Zo kun je altijd blijven vertrouwen op de betrouwbaarheid en prestaties van jouw
installaties.

Sanitair

Met oog voor detail en kennis van de nieuwste technologieën, garanderen wij een vlekkeloze installatie van jouw sanitair die voldoet aan jouw wensen en verwachtingen.

Ventilatie

Adem frisse lucht in met onze ventilatieoplossingen die comfort en gezondheid naar een hoger niveau tillen. Onze geavanceerde ventilatiesystemen zorgen voor een continue toevoer van schone lucht en een efficiënte afvoer van vocht en verontreinigingen, waardoor een gezonde en
aangename leefomgeving wordt gecreëerd.

Meer weten over onze service?

Subsidiebedragen variëren afhankelijk van het type en vermogen van de warmtepomp of warmtepompboiler. De hoogte van de subsidie wordt bepaald door de overheid

Wij bieden 1 jaar garantie op onze werkzaamheden. Voor de geleverde apparaten geldt de fabrieksgarantie.

Het gemiddelde onderhoud aan gastoestellen kost €210,-.

In onze branche bieden wij energie-efficiënte oplossingen zoals warmtepompen, warmtepompboilers, vloerverwarming en waterontharders.

De kosten voor installatiewerkzaamheden variëren sterk per situatie. Soms werken we op aanneming, andere keren op regiebasis plus materiaalkosten.

Mocht uw vraag nog niet beantwoord zijn, neem dan gerust contact met ons op!

Ook nieuwsgierig?

Maak een afspreek om te zien wat ook u kunt besparen.

Voordelen