Over Ons

Toonaangevend in duurzame installaties met focus op kwaliteit, efficiëntie, lokale betrokkenheid en minimale ecologische impact.”

Waarom M. Van Dam?

Van Dam is een toonaangevend installatiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de branche. Onze duurzaamheidsaanpak is gericht op het creëren van positieve impact op het milieu en de samenleving, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door gebruik te maken van energie-efficiënte technologieën, duurzame materialen en innovatie.

Onze lokale aanpak in de bollenstreek toont onze betrokkenheid bij de gemeenschap, waarbij we streven naar minimalisatie van onze impact op het milieu en ondersteuning van lokale initiatieven voor duurzaamheid. Met een sterke reputatie opgebouwd door onze focus op kwaliteit, werken we uitsluitend met de beste producten op de markt. Door onze nauwe samenwerking met toonaangevende merken in de industrie, bieden we onze klanten installaties die voldoen aan de hoogste standaarden van betrouwbaarheid, efficiëntie en prestatie.

Bij Van Dam geloven we in het leveren van kwaliteit die lang meegaat, waarbij comfort en welzijn hand in hand gaan met respect voor de planeet. Onze toewijding aan duurzaamheid en excellentie maakt ons de ideale partner voor al uw installatiebehoeften.

Groener in een handomdraai

De groenste van de Bollenstreek

Onze duurzaamheidsaanpak is gericht op het creëren van positieve impact op het milieu en de samenleving, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door gebruik te maken van energie-efficiënte technologieën, duurzame materialen en innovatie. Samen bouwen we aan een groenere wereld, waarin comfort en welzijn hand in hand gaan met respect voor de planeet.

In de prachtige bollenstreek, waar we geworteld zijn, streven we ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren en tegelijkertijd de lokale gemeenschap te ondersteunen. Door nauw samen te werken met lokale leveranciers en partners, verminderen we niet alleen onze ecologische voetafdruk door kortere transportafstanden, maar stimuleren we ook de economie van de regio.

Ook nieuwsgierig?

Maak een afspreek om te zien wat ook u kunt besparen.

Meer weten over onze service?

Subsidiebedragen variëren afhankelijk van het type en vermogen van de warmtepomp of warmtepompboiler. De hoogte van de subsidie wordt bepaald door de overheid

Wij bieden 1 jaar garantie op onze werkzaamheden. Voor de geleverde apparaten geldt de fabrieksgarantie.

Het gemiddelde onderhoud aan gastoestellen kost €210,-.

In onze branche bieden wij energie-efficiënte oplossingen zoals warmtepompen, warmtepompboilers, vloerverwarming en waterontharders.

De kosten voor installatiewerkzaamheden variëren sterk per situatie. Soms werken we op aanneming, andere keren op regiebasis plus materiaalkosten.

Mocht uw vraag nog niet beantwoord zijn, neem dan gerust contact met ons op!

Erkende Certificering:

Voordelen